Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 24
Tulostusversio
Aihe: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen  (Luettu 248747 kertaa)
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #240 : 21.05.2011 16:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Eli esim. Heinzin harrastama "venyttäminen" vain lyhentää akun elinikää. Parempi ladata useammin kuin harvemmin.

Joo en sitä venyttämistä koko aikaa tee. Olen vain yrittänyt sillä venyttää sitä sillä että olisi mielenkiintoista nähdä kuinka kauan akku lopulta kestää pienellä käytöllä. Yleensä akku tulee laitettua viimeistään 20-40 -välillä laturiin. Riippuen vähän siitä mitä akku näyttää illalla. Ja siitä olen kuullu/lukenut aikaisemminkin että akkua ei nykyakuilla mielellään saakkaan päästää aivan tyhjäksi joka kerta. On siitä tainnu täälläkin olla puhe. Olenko kerran tai kaksi päästänyt 0-20% paikkeille. Tai no tänään toinen tai kolmas kerta.

Tuo kalibrointi ei ole varsinaisesti käynyt mielessä, mutta kun sitä ajattelee niin akun käyttäytyminen muuttuu kyllä sitä mukaa kuinka sitä lataa. Yleensä tuntuu siltä että "ladattu osa" kuluu nopeammin. Eli jos lataan akun aina 20-30% aikaan, akku kuluu nopeammin välillä 20 -100% kuin 0-20%. Tiedä sitten onko tämä kuvitelma päässä vai johtuuko se akusta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #241 : 21.05.2011 19:22 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Parhauden käyttäjät. Kaikkihan tietää, että Amazonilla on oma parhauden Appstore, mutta tällä hetkellä se on valitettavasti avoinna vain jenkeille. Kikkailemalla sieltä voi kuitenkin imutella ilmaisia ohjelmia ja heillä on joka päivä yksi maksullinen App ilmaisena jakelussa. Eli tästä vain kikkailemaan:
Lainaus
1. Register for an e-mail address or use a throw-away account. DO NOT USE your current email address tied to Amazon because entering fake information is grounds to have your account suspended.
2. Register for a new account on Amazon using the disposable email address. Again, DO NOT use your regular Amazon account or email address.
3. Enter information as if you were based in the U.S. Go to www.fakenamegenerator.com for help in this regard. Enter the name, address, phone number, and credit card number (Amex, Mastercard, Visa ).
4. Download the Amazon App Store apk to your phone. Follow this tutorial for help in getting it on your phone.
5. Browse the Amazon App Store from your phone! You will not be able to access paid apps, but you can at least get the free apps that are exclusive to Amazon.I’ve double-checked with a staff member based in Europe and it worked, so good luck.
Pitää vielä kerran mainita, että kannattaa kikkailla tuo Amazonin Market toimimaan. Joka päivä tosiaan yksi maksullinen softa ilmaiseksi. Itse olen nyt ehtinyt viikon sisään saada:
Chuzzle (PopCapin puzzle peli) $2
TweetCaster Pro (Twitter App) $5
Baseball Supertars (Peli) $5
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #242 : 29.05.2011 12:14 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Tekisi mieli hankkia puhelin Androidin kera ja olen tuota Galaxy Miniä katsellut ja harkinnut. Ideana siis ei ole hankkia hienointa ja kalleinta Android-puhelinta vaan joku edullinen, käyttökelpoinen ja kohtuu luotettava, jolla voi selata nettiä ja käyttää appeja. Olisi siis vain kiva kuulla lautalaisten kokemuksia Galaxy Ministä ja miksei samalla muista alemman hintaluokan android-puhelimista. Kiitti!
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #243 : 29.05.2011 13:15 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tekisi mieli hankkia puhelin Androidin kera ja olen tuota Galaxy Miniä katsellut ja harkinnut. Ideana siis ei ole hankkia hienointa ja kalleinta Android-puhelinta vaan joku edullinen, käyttökelpoinen ja kohtuu luotettava, jolla voi selata nettiä ja käyttää appeja. Olisi siis vain kiva kuulla lautalaisten kokemuksia Galaxy Ministä ja miksei samalla muista alemman hintaluokan android-puhelimista. Kiitti!
Suosittelen suosiolla tuplaamaan budjetin. 299€ hintaan saa jo ihan hyviä Android -luureja. Varsinkin uutukaiset HTC Wildfire S ja Samsung Ace ovat jo ihan päteviä. Noiltakaan ei voi toki kovin paljon odottaa suorituskyvyn suhteen, mutta perussovellukset toimivat varmasti ongelmitta.

Galaxy Minin ja muiden halpa-androidien suurin ongelma useinmiten on suorituskyvyn lisäksi todella vaatimaton näyttö. Samsung Ace (320x480) vs Galaxy Mini (240 x 320).

Muutaman sadan euron hintaluokassa oma lukunsa on sitten vielä ne Kiinan ihmeet, joista ei allekirjoittaneella ole minkäänlaista kokemusta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #244 : 29.05.2011 14:07 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili HTC kyllä kiinnostaisi kans ja olen kuullut, että Ace on ihan kykenevä peli. Se ajatus vaan häiritsee, että mukana kulkee koko ajan n. 300€ laite, joka ennemmin tai myöhemmin ottaa damagea jossain muodossa tai god forbid katoaa/tuhoutuu kokonaan. Siksi olen vähän reluctant sijoittamaan kauheasti puhelimeen. Ymmärrän kyllä, että vähän isommalla budjetilla saisi enemmän androidista irti. Mainittakoon silti, ettei siis puhelimella olisi tarkoitus tehdä juurikaan muuta kuin puhua puheluita, tekstata, selata interwebsiä ja ehkä mahdollisesti kuunnella musiikkia.

Näpräsin eilen gigantissa tuota Galaxy Miniä ja perustuntuma oli ihan miellyttävä. Itse ainakin sain hyvin selvän näytöstä ja interface pyöri ihan sulavasti. Tosin en ole ikinä kokeillut mitään hienompia älypuhelimia joten en osaa niihin verrata.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #245 : 29.05.2011 14:10 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Mainittakoon silti, ettei siis puhelimella olisi tarkoitus tehdä juurikaan muuta kuin puhua puheluita, tekstata, selata interwebsiä ja ehkä mahdollisesti kuunnella musiikkia.

Osta se ZTE Blade. Itsellä ollut käytössä useamman kuukauden ja hyvin on pelittänyt. Tehot ei aina riitä jokaisen pelin pyörittämiseen, mutta hyvin tällä selailee ja puhelut hoituu. Maksoin puhelimestani 100e, joten hirveästi ei tarvitse spennailla keitolla ollessa ym. rymytessä.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #246 : 29.05.2011 16:05 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Osta se ZTE Blade.

Joo. Muutamalla kaverilla kyseinen luuri on ja ovat tykänneet. Kokeillut olen ja perustuntuma oli jees. Akkukestoa on jotkut vähän moittinut tyyliin, että joka ilta saapi laittaa lataukseen mutta haitanneeko tuo, varsinkin kun voi USB-väylästä ladata. Pitääpä harkita siis tätäkin ihan tosissaan.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #247 : 31.05.2011 14:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tänään Amazon AppStoressa Plants vs Zombies ilmaiseksi.
Play-Asia
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #248 : 31.05.2011 17:39 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tänään Amazon AppStoressa Plants vs Zombies ilmaiseksi.

Jees, kiitos tiedosta. Tili tuonne olikin jo luotu, mutta mitään fiksua ladattavaa ei vielä ollut näkynyt ilmaiseksi. Tämän otan kyllä mielelläni.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #249 : 06.06.2011 14:19 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
HTC Wildfire S ja Samsung Galaxy Ace

Päätin, että jomman kumman voisi näistä hankkia. En vain osaa päättää, että kumpi se nyt sitten olisi. Any suggestions?
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #250 : 06.06.2011 16:51 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili
HTC Wildfire S ja Samsung Galaxy Ace

Päätin, että jomman kumman voisi näistä hankkia. En vain osaa päättää, että kumpi se nyt sitten olisi. Any suggestions?

Tuo HTC nyt näyttäisi ainakin olevan melkoisen surkea kapistus. Näyttö ainakin huono, eikä prosessorissakaan taida pahemmin paukkuja olla. Galaxy Acessa myöskin ongelmana todella pienireoluutioinen näyttö, muuten vaikuttaisi suhteellisen järkevältä luurilta, jos halvalla saa. Mutta jos budjettiluokan Android-luuria meinaa hommata, niin kannattaisi kyllä ZTE Bladen suuntaan vilkuilla. Hinta-laatu -suhteeltaan ylivoimainen, eikä kyllä noille vaihtoehdoillesi paljoa ominaisuuksissa häviä, jos ollenkaan. Näyttö mm. parempi kuin noissa kummassakaan.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #251 : 07.06.2011 23:06 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Päätin tesmailla kännyssäni jotain Launcheria, ja tähän mennessä GoLauncher EX vaikuttaa aika pätevältä, siinä on ihan veikeitä oivalluksia, kuten Dock Bar ja huomattavasti HTC:n normivalikkoa parempi app-valikko. Kysymyksenä kuitenkin on: Mikähän mahtaa olla paras RSS/uutistenlukija-appi Androidille?
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #252 : 15.06.2011 11:19 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili HTC sitten potkaisi virallisesti kaikkia Desiren omistajia jalkoväliin ja peruutti Gingerbread-päivityksen laitteelle: http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/no-android-2-3-update-for-htc-desire-965805

Päivitys tulee (tietysti) Z:lle, S:lle, HD:lle, Å:lle, Ö:lle, Ä:lle ja kaikille muille Desire-jatkomalleille, mutta alkuperäisen Desiren omistajat jäävät rannalle ruikuttamaan, koska HTC:n insinöörit eivät saa Sensen miljoonia turhia ohjelmia ja Gingerbreadia mahtumaan puhelimen pieneen muistiin.

Pitääpä rootata oma puhelin ja siirtyä puhtaaseen parhauteen HTC:n vesitetystä parhaudesta.


« Viimeksi muokattu: 15.06.2011 11:38 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #253 : 15.06.2011 11:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vaikka Apple tekee paljon kyseenalaisiakin juttuja, on silti hienoa, että uuden iOS-laitteen hankittuaan voi olla melko varma että sille saa ladattua kaksi seuraavaa merkittävää käyttöjärjestelmäpäivitystä. iOS 5:n ei huhujen mukaan pitänyt tulla enää 3GS:lle, mutta se tuli ja pyöriikin sillä vielä kelpoisasti.

Android-laitteiden pirstoutuma on kuitenkin paljon suurempi ja jo sen takia tälläistä sattuu väistämättä. Jos Googlellakin olisi vain yksi puhelinmalli, jonka käyttistä päivitettäisiin, niin tilanne olisi aivan eri.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #254 : 15.06.2011 18:30 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jos Googlellakin olisi vain yksi puhelinmalli, jonka käyttistä päivitettäisiin, niin tilanne olisi aivan eri.
Jos olemassa olisi vain Nexus -puhelimet, en näkisi ollenkaan miten se voisi olla nykyistä parempi tilanne. Android -käyttöjärjestelmän yksi parhauden puolista on juurikin se valinnanvara eri mallien välillä. Jos tykkää hyvästä kamerasta panostaa siihen, jos tykkää hardis -näppiksestä ostaa sellaisen mallin, jne.


Onneksi HTC tuli kuitenkin järkiinsä tuon 2.3 päivityksen suhteen.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #255 : 15.06.2011 18:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jos Googlellakin olisi vain yksi puhelinmalli, jonka käyttistä päivitettäisiin, niin tilanne olisi aivan eri.
Jos olemassa olisi vain Nexus -puhelimet, en näkisi ollenkaan miten se voisi olla nykyistä parempi tilanne. Android -käyttöjärjestelmän yksi parhauden puolista on juurikin se valinnanvara eri mallien välillä. Jos tykkää hyvästä kamerasta panostaa siihen, jos tykkää hardis -näppiksestä ostaa sellaisen mallin, jne.


Onneksi HTC tuli kuitenkin järkiinsä tuon 2.3 päivityksen suhteen.

Juuri näin. Nyt vaan toivotaan, ettei lafka luovuta uudestaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #256 : 21.06.2011 12:20 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tänään Peggle ilmaiseksi Amazonin AppStoressa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #257 : 30.06.2011 14:41 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Alkoi nyppimään Desiren rajoittunut sisäinen tallennusmuisti, joten menin ja roottasin puhelimen ja iskin CyanogenModin (7.0.3) sisään. Alkuun vähän hämmensi lähes vanilla Android, mutta nyt käyttistä pääsee lähes kokonaisuudessaan muokkaamaan, yksi niistä syistä miksi Androidia ylipäänsä käytän. Vapaata muistia on nyt huomattavasti enemmän jäljellä tarvittavien applikaatioiden jälkeenkin, nyt kun ylimääräisistä HTC:n jutuista on päästy eroon. Toki mukana meni muutama ihan käytännöllinenkin asia, kuten kauniimman puoleiset widgetit. Onneksi marketista löytyy ilmaiseksi vähintään yhtä hienoja ja huomattavasti muokattavempia vimpeleitä, kuten Digital Clock Widget. Kalenteri widgettinä asian ajaa nyt Simple Calendar Widget. Vielä täytyisi keksiä miten saan facebook -merkinnät näkymään tuossakin.

Tällä hetkellä home screen näyttää tältä:



Tähän perään vielä pari app -suositusta.

Epistle: https://market.android.com/details?id=com.kooklab.epistle
Selkeä, siisti ja ennenkaikkea käytännöllinen muistiinpano/.txt -ohjelma. Parhautena tuossa on vielä toimiva Dropbox -integraatio.

Just Pictures: https://market.android.com/details?id=com.justpictures
Oletus galleriasovelluksella piti heittää vesilintua, kun en keksinyt miten saan karsittua sadat albumikannet pois näkyvistä. Just Pictures hoitaa homman ja samalla saat sulavan Picasa/facebook/yms. -kuvaselaimen. Joskus kun hommaan tabletin, täytyy muistaa hakea tämä siihen.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #258 : 30.06.2011 15:15 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Alkoi nyppimään Desiren rajoittunut sisäinen tallennusmuisti, joten menin ja roottasin puhelimen ja iskin CyanogenModin (7.0.3) sisään.
Itsekin kokeilin Cyanogenia, mutta nopeasti vaihdoin RCSMixiin, koska CM oli makuuni liian karsittu. Olihan se nopea kuin mikä, mutta siitä uupui paljon sellaisia asioita mistä itse tykkään Sensessä.

HTC muuten pelästyi sitä huimaa palauteryöppyä mikä heille tuli, kun julkistivat ettei Desirelle tule Gingerbreadia, ja päättivät julkaista sen sittenkin karsittuna. Eli Sensen pikkukivat ja helpotettu käyttäjäkokemus yhdistettynä paljaan androidin nopeuteen? Great! HTC_UK:n Facebook-päivityksen mukaan päivitys on tällä hetkellä sisäisessä laaduntestauksessa, eli julkaisuun ei pitäisi mennä enää kauan. Meikäläinen ainakin unrootaa oman puhelimeni ja vetäisen tuon virallisen kokeiluun heti kun se julkaistaan.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #259 : 30.06.2011 18:54 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Nehän selitti jotain jostain muistiongelmasta, jonka ne ratkaisi jättämällä joitain sovelluksia pois niin, että ne voi kuitenkin asentaa Marketista myöhemmin takaisin. Toivottavasti tämä tarkoittaa sitä, että turhat bloatwaret saadaan pois kun niitä ei voi roottaamatta poistaa, kelpaisi minulle. Mitenköhän tuo Desire Z:n aikataulu, lieneeköhän samassa linjassa perus-Desiren kanssa?
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #260 : 30.06.2011 21:03 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itse mietin, että kannattaiskohan tuota ZTE Bladea rootata ja päivittää. Siinä kun sykkii parhauden 2.1 versio ja tuskin ZTE sitä jaksaa päivittää. Galaxyn voisi rootata sitten, kun se alkaa tosissaan yskimään. Vielä on ainakin kaikki toiminut ihan kivasti ja päivityksiäkin on tullut, joten ei ole ollut syytä alkaa sorkkimaan.

Onko täällä kukaan rootannut ZTE Bladea?
Play-Asia
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #261 : 30.06.2011 22:51 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Amazonin AppStoressa tänään ilmaiseksi Doodle Fit. Kannattaa kokeilla, mukava puzzle peli täynnä parhautta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #262 : 30.06.2011 22:55 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Itse mietin, että kannattaiskohan tuota ZTE Bladea rootata ja päivittää. Siinä kun sykkii parhauden 2.1 versio ja tuskin ZTE sitä jaksaa päivittää. Galaxyn voisi rootata sitten, kun se alkaa tosissaan yskimään. Vielä on ainakin kaikki toiminut ihan kivasti ja päivityksiäkin on tullut, joten ei ole ollut syytä alkaa sorkkimaan.

Onko täällä kukaan rootannut ZTE Bladea?
Itse päivitin tänään Bladen 2.2:seen. Sonera tarjoaa päivitystä sivuillaan. Roottauksille ei meikäläisen tapauksessa ollut tarvetta. On muuten silkkaa tulitusta tämä 2.2 verrattuna edelliseen versioon.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #263 : 30.06.2011 23:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Toimiikohan se 2.2 myös saunalahden bladeen vai lukitseeko se sen soneran leluksi.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #264 : 01.07.2011 00:21 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili Kannattaa ehdottomasti Blade rootata, jos ei sitä vielä ole tehnyt. Itsellä pyöri sisällä Android 2.3 ja ero nopeudessa on jo 2.2:een verrattuna melkoinen, alkuperäisestä 2.1:stä puhumattakaan. Eihän tuossa roottaamisessa varsinaisesti edes takuut sun muut mene, kun puhelimen saa ilmeisesti käytännössä aina palautettua lähtöpisteeseen.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #265 : 01.07.2011 00:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Alkoi nyppimään Desiren rajoittunut sisäinen tallennusmuisti, joten menin ja roottasin puhelimen ja iskin CyanogenModin (7.0.3) sisään.
Itsekin kokeilin Cyanogenia, mutta nopeasti vaihdoin RCSMixiin, koska CM oli makuuni liian karsittu. Olihan se nopea kuin mikä, mutta siitä uupui paljon sellaisia asioita mistä itse tykkään Sensessä.

HTC muuten pelästyi sitä huimaa palauteryöppyä mikä heille tuli, kun julkistivat ettei Desirelle tule Gingerbreadia, ja päättivät julkaista sen sittenkin karsittuna. Eli Sensen pikkukivat ja helpotettu käyttäjäkokemus yhdistettynä paljaan androidin nopeuteen? Great! HTC_UK:n Facebook-päivityksen mukaan päivitys on tällä hetkellä sisäisessä laaduntestauksessa, eli julkaisuun ei pitäisi mennä enää kauan. Meikäläinen ainakin unrootaa oman puhelimeni ja vetäisen tuon virallisen kokeiluun heti kun se julkaistaan.

Mullakin kävi heti roottailu mielessä, kun HTC uhkasi Gingerbreadin poisjätöllä, mutta kun lapsus vedettiin takaisin, hylkäsin ajatuksen samoin tein toistaiseksi. Mulla ei vielä ole tila tai muu tullut vastaan, eli odottelen mieluusti uuden päivityksen. Etenkin näin lupaavilla uutisilla, sillä olisihan käyttiksessä karsittavaa. Mikäli tuki jossain vaiheessa loppuu, tai puhelin alkaa muuten hidastua, voi juurtumista harkita uudestaan.

Sen sijaan omassa Desiressä on sen volanapin miinuspuolen kosketukset heikentyneet tuntuvasti, ihan normikäytössä. Pitää käyttää jo pelottavan paljon voimaa, että painallus rekisteröityy, ja monesti yrityksiä kuluu useampi. Menee takuuhommiksi ihan näinä päivinä, sen verran perustoiminto kyseessä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #266 : 27.09.2011 11:09 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Amazonin Appstore toimii kuulemma nykyään Suomessakin. En ole vielä itse jaksanut testata, kun jenkkitunnukset jo löytyy, mutta voisihan tuon laittaa jos joskus tulee jotain ostettua. Tähän mennessä on kyllä hyvin pärjännyt ilmaisilla App of the Day sovelluksilla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #267 : 29.09.2011 11:29 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Android "nelosesta" eli Ice Cream Sandwichistä on vuotanut videomateriaalia nettiin. Kuten aiemmin on arveltu - on ICS fuusio matkapuhelin Androidin ja tabletteja varten rakennetun 3.x versioiden välillä.

http://blog.androidsuomi.fi/2011/09/video-ice-cream-sandwich-androidin-esiversiosta-vuoti-julkisuuteen-video/

Mun seuraavan puhelimen ja tabletin käyttis. :)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #268 : 29.09.2011 13:32 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Siinä on mun elämäni!

Mutta joo, vuoden päästä/sisään voisi harkita jo uutta puhelinta, vaikka kyllähän pelkän Android-käyttöliittymän avulla puhelin rokkaa muiden ylitse vuosikausien ajan.

Seuraavan puhelimen yritän kyllä saada suoraan Googlelta (maailmankaikkeuden valtiaalta ja parhaudelta), ettei tarvitse välikäsien kautta hivellä orgastista teknologian huippua.

-This post was written with an Android phone in my pocket-
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #269 : 05.10.2011 20:54 »
SuoBBis Jäsen Viestejä: 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse olen pitkään kyylännyt tuota Samsung Google Nexus S- puhelinta (joku tollane?)  Nyt on melko monessa paikkaa tarjouksessa ja CDONin hintalappu olisi 329 euroa. Onkos kenelläkään kokemusta kyseisestä luurista?
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines