Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 24
Tulostusversio
Aihe: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen  (Luettu 249207 kertaa)
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #210 : 09.05.2011 15:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuli tartuttua parhauteen ja tilattua se kauan kaivattu Samsung Galaxy S2. Parempaa parhautta ei vielä liene nähty, joten tuli valittua tuo, vaikka tyyriimmän puoleinen onkin. Mutta eipähän tule tenkkapoo tehojen kanssa ainakaan ja tuolla pärjäilee hyvin seuraavat vuodet. Kamera tuossa on myös sen verran hyvä, että kuvailtuakin varmaan tulee. Eipä tarvi kanniskella pokkaria messissä.

Saunalahdelta tuon nyt otin, kun sain sen verran edullisen liittymän siihen kylkeen. Yhteensä koko paketti 30,80€/kk, kun nyt maksan noin 16€ Tele Finlandille. Liittymä on Saunalahti Tikka+, jolla polottaa käytännössä ilmaiseksi Elisan verkon liittymiin. Tekstarit sitten maksaa, mutta ei niitä tule niin paljon läheteltyäkään, ainakaan nykysellään. Netiksi otin aluksi 512 kiloisen, kun aika monessa käyttöpaikassa on kuitenkin WLAN. Katsoo sitten myöhemmin, jos tarvii lisää nopeutta. Lisäksi päälle tuli hieman puheaikaa, mitä sitten käyttelen noihin tekstiviesteihin ja muihin puheluihin.

Kävin ensiksi Kampin Elisa Shopitissa, mutta siellä myyjä ei oikein lämmennyt ehdotuksilleni, joten päätin kysellä muualtakin. DNA:n hinnat oli jo tiedossa ja päätin käväistä Kaivopihan Elisa Shopitissa, jossa palvelu olikin paljon parempaa. Mukava naismyyjä ensinnäkin ehdotti omiin tarpeisiini paljon sopivampaa ja halvempaa liittymää sekä antoi sitten vielä tuota puheaikaa.

Niin ja itse puhelin saapuu viimeistään ensi viikon alussa, koska ilmeisesti lähtevät postiin jo tällä viikolla  :) (Kampissa ei tiedetty tuostakaan..)
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #211 : 10.05.2011 13:28 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Saunalahdella saa lähettää netin kautta joka kuukausi 20 ilmaista tekstiviestiä. Androidille on kuitenkin oma softansa, jolla voi lähettää kätevästi nettiviestejä puhelimesta. SaunaSMS löytyy ihan Marketista.

Itse tosin lähettelen yleensä gmaililla viestit, jos vastaanottajalla on Android-puhelin ja gmail-osoite.
Play-Asia
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #212 : 10.05.2011 13:54 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Okei, kiitti vinkistä.

Onkos tässä muuten viimeaikoina tullut ulos jotain päteviä ohjelmia, mitä ei ole vielä täällä muistettu mainostaa?
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #213 : 10.05.2011 14:02 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos muuten tarvetta katsoa telkkua kannykalla, niin kurkatkaapa seuraava sivu kannykan selaimella

http://free-tv.dk/finland/

Sielta vaan valitsee kanavan ja odottaa yhden mainoksen lapi. Saa fullscreeniin ja ihan hyvin tuntuu toimivan ainakin desirella.

Ei vaan nay kylla kaikki peruskanavatkaan, mutta ainakin ylea monta kanavaa, maikkari, urheilukanva yms. Subia eika nelosta ei taida olla.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #214 : 17.05.2011 20:46 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Parhauden käyttäjät. Kaikkihan tietää, että Amazonilla on oma parhauden Appstore, mutta tällä hetkellä se on valitettavasti avoinna vain jenkeille. Kikkailemalla sieltä voi kuitenkin imutella ilmaisia ohjelmia ja heillä on joka päivä yksi maksullinen App ilmaisena jakelussa. Eli tästä vain kikkailemaan:
Lainaus
1. Register for an e-mail address or use a throw-away account. DO NOT USE your current email address tied to Amazon because entering fake information is grounds to have your account suspended.
2. Register for a new account on Amazon using the disposable email address. Again, DO NOT use your regular Amazon account or email address.
3. Enter information as if you were based in the U.S. Go to www.fakenamegenerator.com for help in this regard. Enter the name, address, phone number, and credit card number (Amex, Mastercard, Visa ).
4. Download the Amazon App Store apk to your phone. Follow this tutorial for help in getting it on your phone.
5. Browse the Amazon App Store from your phone! You will not be able to access paid apps, but you can at least get the free apps that are exclusive to Amazon.I’ve double-checked with a staff member based in Europe and it worked, so good luck.
Play-Asia
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #215 : 18.05.2011 20:09 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Jaahas, nyt onkin aika vittumainen tilanne, jos en tätä onnistu mitenkään helposti korjaamaan. Maccia kun käyttelen, niin iTunes on käytössä ja jossain välissä olen tilan ym. säästämiseksi muuntanut kaikki biisini 128kbs AAC-muotoon. Lähinnä siksi, että alkoi loppumaan tila iPodilta kesken ja biisit olivat turhankin hyvälaatuisia. Tuolla sitten biisien viemä tila kutistui puoleen.

Noh, nyt ongelmana on se että Android (tai joku tässä masiinassa) ei osaa lukea .m4a-tiedostojen artistitageja. iTunesista syncatessa ja koneelta tuotaessa kaikki biisit näkyvät siis "unknown artist" -nimen alla. Paria eri musasoitinta olen Androidissa kokeillut, mutta sama vika kaikissa. Eli nyt pitäisi sitten keksiä joku softa/kikka, miten noi tiedostojen tagit tulee kunnolla ja artistit on siten miten kuuluukin tai sitten muuntaa ~1800 kappaletta eri tiedostomuotoon..

Edit:
Niin, alkuperäisiä MP3:sia on toki tallella ulkoisella kovolla. Tuossa taas tulee kuitenkin se tila esteeksi ja se, että aika paljon uutta musaa puuttuu..


Edit2:
Huh, pystyn ilmeisesti iTunesissa muuntamaan kaikki biisit takaisin MP3-muotoon tai muuhun. Luulisi auttavan ongelmaan..


« Viimeksi muokattu: 18.05.2011 20:33 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #216 : 18.05.2011 20:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Suosittelen hommaamaan Spotify premiumin. Voi keskittyä kuuntelemiseen tiedostojen pläräämisen sijaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #217 : 18.05.2011 20:50 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Suosittelen hommaamaan Spotify premiumin. Voi keskittyä kuuntelemiseen tiedostojen pläräämisen sijaan.

Olen tuota harkinnutkin. Toistaiseksi kaikki mitä tarvii kuunnella löytyy kuitenkin jo koneelta, joten pitää kattoa jos jaksaa sen 10e/kk maksaa tuosta.

Eipä tässäkään olisi mitään ongelmaa ollut, mutta tein sen virheen että muunsin biisit alunperin "väärään" tiedostomuotoon..
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #218 : 18.05.2011 20:52 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Suosittelen hommaamaan Spotify premiumin. Voi keskittyä kuuntelemiseen tiedostojen pläräämisen sijaan.

Juuri näin, mullakin soi se nykyään lähes päivittäin. Ne muutamat lempilevyt, joita ei Spotifysta löydy, voi sit laitella puhelimeen erikseen. Silti kätevintä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #219 : 18.05.2011 21:00 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Juu, pitää harkita asiaa. Mitkäs datapaketit teillä on, toimiiko 512kbs?
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #220 : 18.05.2011 21:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tänään The Impossible Game ilmaiseksi Amazon AppStoresta.
Play-Asia
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #221 : 18.05.2011 21:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Juu, pitää harkita asiaa. Mitkäs datapaketit teillä on, toimiiko 512kbs?

Mulla on 1Mb, ja sillä nyt ainakin toimii moitteetta. Ainoat pätkimiset olen löytänyt tuosta Tikkurilan ja Keravan väliltä, siinä lienee heikko verkko.

Ei varmaan mene paljoa pieleen, jos maksaa yhden kuukauden ja koeajelee.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #222 : 18.05.2011 21:09 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Juu, pitää harkita asiaa. Mitkäs datapaketit teillä on, toimiiko 512kbs?

Mulla on 1Mb, ja sillä nyt ainakin toimii moitteetta. Ainoat pätkimiset olen löytänyt tuosta Tikkurilan ja Keravan väliltä, siinä lienee heikko verkko.

Ei varmaan mene paljoa pieleen, jos maksaa yhden kuukauden ja koeajelee.

Ja saahan niitä offline-soittolistojakin tehtyä, ainakin iOS-versiossa. Mites Androidilla?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #223 : 18.05.2011 21:10 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Juu, pitää harkita asiaa. Mitkäs datapaketit teillä on, toimiiko 512kbs?
Saunalahden Nopsa, eli teoreettinen 15Mbit/s nopeus. Tyttöystävällä kuitenkin mini 0,5Mbit/s ja silläkin kuuntelee Spotifya ihan hyvin. Spotify myös fiksusti latailee esim kuunneltavasta soittolistasta seuraavia biisejä cacheen, jolloin pienet 3G -katveet eivät musiikinkuuntelua pätkäise ja samalla periaatteella myös kappaleen vaihtaminen on varsin sujuvaa.

Ja saahan niitä offline-soittolistojakin tehtyä, ainakin iOS-versiossa. Mites Androidilla?
Saa tottakai.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #224 : 18.05.2011 22:34 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Noh, nyt ongelmana on se että Android (tai joku tässä masiinassa) ei osaa lukea .m4a-tiedostojen artistitageja. iTunesista syncatessa ja koneelta tuotaessa kaikki biisit näkyvät siis "unknown artist" -nimen alla. Paria eri musasoitinta olen Androidissa kokeillut, mutta sama vika kaikissa. Eli nyt pitäisi sitten keksiä joku softa/kikka, miten noi tiedostojen tagit tulee kunnolla ja artistit on siten miten kuuluukin tai sitten muuntaa ~1800 kappaletta eri tiedostomuotoon..
Ne tagit pitää muuttaa. Ilmeisesti iTunes tallentaa artistitiedot sun muut eri nimisiin tageihin kuin mitä Android tykkää käyttää. Tiedostojen muuntaminen MP3-muotoon tuskin korjaa mitään muuta kuin äänenlaadun huonompaan suuntaan.

Ja AAC:han (.m4a .mp4) on siis MP3:a parempi tiedostomuoto. Sen suunnitteli samat tyypit kuin MP3:n ja sen oli tarkoitus korvata MP3. Maailma vaan jämähti MP3:een.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #225 : 18.05.2011 23:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Noh, nyt ongelmana on se että Android (tai joku tässä masiinassa) ei osaa lukea .m4a-tiedostojen artistitageja. iTunesista syncatessa ja koneelta tuotaessa kaikki biisit näkyvät siis "unknown artist" -nimen alla. Paria eri musasoitinta olen Androidissa kokeillut, mutta sama vika kaikissa. Eli nyt pitäisi sitten keksiä joku softa/kikka, miten noi tiedostojen tagit tulee kunnolla ja artistit on siten miten kuuluukin tai sitten muuntaa ~1800 kappaletta eri tiedostomuotoon..
Ne tagit pitää muuttaa. Ilmeisesti iTunes tallentaa artistitiedot sun muut eri nimisiin tageihin kuin mitä Android tykkää käyttää. Tiedostojen muuntaminen MP3-muotoon tuskin korjaa mitään muuta kuin äänenlaadun huonompaan suuntaan.

Ja AAC:han (.m4a .mp4) on siis MP3:a parempi tiedostomuoto. Sen suunnitteli samat tyypit kuin MP3:n ja sen oli tarkoitus korvata MP3. Maailma vaan jämähti MP3:een.

Nyt on kuitenkin quick fixinä muunnettu MP3:siksi. Kun kokeilin muutamia biisejä testailla, niin tagit tulivat oikein, eli kyllä näyttäisi korjaavan ongelman.

Nuo .m4a-tiedostot on vielä tallessa, jos niiden tageja rupean muuttamaan. Siihen pitäisi kuitenkin saada joku ohjelma tai joku kikka, koska käsin en yksi kerrallaan rupea 2000 biisin tageja muuttelemaan. Muistelinkin, että .m4a olisi .mp3:sta parempi, joku syyhän siihen muuntamiseenkin on pitänyt olla. Nyt käytän kuitenkin hetken aikaa näitä .mp3:sia, ellen keksi jostain miten ne tagit onnistuu helpoiten muuttamaan sopivaan muotoon. Äänenlaatu saattoi muuttua hivenen huonommaksi, mutta en ainakaan näillä käyttämilläni kuulokkeilla kuule eroa. Olohuoneen stereoilla ehkä, mutta siellä en yleensä kuuntelekaan..
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #226 : 19.05.2011 12:52 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Harva huomaa hyvälaatuisen MP3-tiedoston (320kbps) ja kompresoimattoman (WAV, AIF, FLAC) tiedostonkaan eron, turha sitä laadunmenetystä on murehtia ellei ole oikeasti hyvät kuulokkeet / äänentoisto.

Minkäs takia tohon m4a:n edes kannattaisi vaihtaa? Onko tiedostot pienempiä? Laatuhan ei kuitenkaan huomattavasti mp3:seen eroa?

Sori OT:sta mutta kiinnostaa ja tämä nyt ei varmasti omaa topikkiaan vaadi.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #227 : 19.05.2011 13:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Harva huomaa hyvälaatuisen MP3-tiedoston (320kbps) ja kompresoimattoman (WAV, AIF, FLAC) tiedostonkaan eron, turha sitä laadunmenetystä on murehtia ellei ole oikeasti hyvät kuulokkeet / äänentoisto.

Minkäs takia tohon m4a:n edes kannattaisi vaihtaa? Onko tiedostot pienempiä? Laatuhan ei kuitenkaan huomattavasti mp3:seen eroa?

Sori OT:sta mutta kiinnostaa ja tämä nyt ei varmasti omaa topikkiaan vaadi.
Ei tarvitse edes olla 320 kbps vaan VBR riittää myös hyvin. Eroa ei huomaa vasta kuin kunnon vehkeillä. Jos laatua halutaan, niin FLACiksi vaan. Toimii ainakin omassa puhelimessani.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #228 : 19.05.2011 13:39 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Minkäs takia tohon m4a:n edes kannattaisi vaihtaa? Onko tiedostot pienempiä? Laatuhan ei kuitenkaan huomattavasti mp3:seen eroa?
AAC korjaa tiettyjä MP3:n virheitä ja lisäksi tiedostokoon pitäisi olla pienempi äänenlaadun pysyessä samana. Joissain tapauksissa MP3:en pakattaessa ääneen tulee virheääniä sekaan - AAC korjaa siis ainakin nuo.

Ja kuten Rocky sanoi, 320kbps CBR on tilan tuhlausta. 256kbps VBR tarjoaa (ainakin teoriassa) saman äänenlaadun, mutta tiedostokoko on pienempi. CBR = Constant Bit Rate, VBR = Variable Bit Rate. 256kbps VBR pystyy tarvittaessa tallentamaan äänen 320kbps laadulla, mutta tarvittaessa myös 0kbps (hiljaisuus). CBR vetää biisin alusta loppuun 320kbps laadulla.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #229 : 20.05.2011 07:49 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Imee muuten aika saatanasti akkua tämä Galaxy S2. Mitään ole tänään tehnyt ja akku on jo 82% ja yön oli latauksessa. Nettiä käyttänyt 10min, muttei juuri muuta. Toissayönä kun en pitänyt laitetta latingissa, niin aamulla näytti 86%.

Mitään ylimääräistä ei pitäisi olla taustalla pyörimässä, mikä selittäisi tuon. Normi taustakuva, näyttö tummana ja wifi ym. päällä vain tarvittaessa. Pikaisen googlauksen perusteella en ole myöskään ainoa, jolla tätä ongelmaa on. Akun irrotin äsken, mutta en tiedä auttoiko. Ehdotuksia?

Edit:
Viestin kirjoituksen aikana akku putosi 82% > 79%

Edit2:
Onko muuten normaalia, että akun latautumisessa menee tuntikausia. Siis aivan saatanan hidasta verrattuna aikaisempiin puhelimiini, jotka latautuivat tunnissa parissa. Tässä menee ainakinkin 5-6h jostain 20% tietämiltä, ellei enemmänkin..


« Viimeksi muokattu: 20.05.2011 08:29 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #230 : 20.05.2011 10:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tervetuloa älypuhelinten maailmaan.

Omassa Desiressä kestää akku tasan päivän, jos sillä tekee mitään erikoista. Latauksessä tosin ei kestä kuin pari tuntia.

Mikäs olikaan Androideille paras app-killeri?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #231 : 20.05.2011 10:26 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili GS2:n kohdalla on tosiaan raportoitu akkuongelmista. Android Suomen arvostelussa testiyksikkö antoi todella surkeita tuloksia, joten hommaa tullaan kokeilemaan vielä uudestaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #232 : 20.05.2011 10:34 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Zoukka, en minä tässä mitään ihmeitä odotakaan mutta olisi kiva jos akku kestäisi edes työpäivän ajan normaalia käyttöä. Mielestäni -16% yön aikana tai -3% yhtä foorumiviestiä kirjoittaessa kertoo, että jossain kusee.

Toivottavasti kyseessä on tosiaan joku softapuolen ongelma ja se saadaan korjattua.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #233 : 20.05.2011 10:46 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo, yökulutuksesta tosiaan huomaa, että turhan haipakkaan menee(omassa puhelimessa kuluu 3-4 prossaa yöidlessä). Tosi raskaasti pitää käyttää, että saa yhden päivän aikana akun loppumaan kesken, useimmiten puolet jäljellä illalla. Ja kun ottaa huomioon, että ekassa Galaxyssa oli Desireä parempi akku, voisi tuoltakin hyvää kapasiteettia odottaa.

Toivottavasti ongelma siis tosiaan on korjattavissa.

EDIT. Ja jos GS2:llekin löytyy jostain niitä akun kalibrointikikkoja, suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Lähes tuplasi Desireni akkukeston.


« Viimeksi muokattu: 20.05.2011 10:51 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #234 : 20.05.2011 10:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuota akun kalibrointia kelasinkin kokeilla, pitää katsoa jos löytäisi jostain ohjeet illemmalla..
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #235 : 20.05.2011 11:43 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tervetuloa älypuhelinten maailmaan.

Omassa Desiressä kestää akku tasan päivän, jos sillä tekee mitään erikoista. Latauksessä tosin ei kestä kuin pari tuntia.

Mikäs olikaan Androideille paras app-killeri?
Olin viime kesänä lomalla Barcelonassa ja yllätyin todella paljon, kun oma Desire kesti kevyesti 2-3 pvä kun laittoi mobiilinetin ja wifin pois päältä, vaihtoi taustakuvan johonkin mahdollisimman tummaan ja vain vastaili niihin satunnaisiin puheluihin ja lähetti tekstareita. Normikäytössä laitan minäkin tosiaan joka ilta puhelimen johdon päähän. 
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #236 : 20.05.2011 13:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tosiaan nuo akut välillä on hankalia. Erityisesti kun puhelin on ihan uusi tai juuri firmwaren päivityksen jälkeen. Suosittelen, että antaa akun loppua niin että virta katkeaa ja sitte käyttää akkua irti muutaman minuutin. Tämän jälkeen lataa täyteen ja katsoo toimiiko sitten paremmin. Tuo irtikäyttäminen auttoi oman Galaxyn kanssa, kun firmwaren päivityksen jälkeen akku kesti noin. 10h idle modessa.

Nyt menee yleensä kaksi päivää lataamatta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #237 : 20.05.2011 22:05 »
RupsuKeijo Jäsen Viestejä: 1 Basaaripisteet: 0 Profiili Ite oon nyt pelaillu kuumeisesti tommosta peliä kuin Ninro. Vähä samaa henkeä kuin vihalinnuissa, mutta ei sit sinne päinkään.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #238 : 20.05.2011 23:37 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili No johan. Itsellä on napit WiFi ja 3G käyttöön näytöllä niin en pidä ikinä niitä päällä. Lisäksi puhelimessa pyörii softa joka sammuttaa puolen tunnin välein softaa mitä on päällä. Peruskäytöllä, eli suurimmaksi osin idlessä, mutta joskus pientä peliä, selailua (tutkimista), surffaamista ja tietty soittoa ja tekstaria, nyt on mittarissa 3p 6h. Tänään tosin iltapäivällä akku alkoi lopahtamaan kun selaisin taustakuvia, surffailin ja pelasin joten laitoin kännyn kiinni koneeseen. Akku oli kyllä jo aika lopussa tällöin. Mutta about 3 päivää tuli siis helposti. Olen yrittänyt venyttää akkukestoa ja olen päässyt 5 päivän lukuihin (muistaakseni) pelkällä soitolla ja tekstauksella. Tosin en ole saanut ikinä vielä vietyä testiä loppuun asti, eli maksimia en tiedä. Jossain 25% on tullut aina jotain tai ei ole uskaltanut olla lataamatta jos tuleekin jotain tärkeää.

En tiedä Samsungin softasta mutta tässä Xperiassa ainakin ohjelmia hyppii aivan randomilla muistiin päälle. Tarkkailen sitä paikoitellen ja sielä voi olla ihan mikä vaan mapsista golfin kautta media kirjastoon. Ja itse en ole käynnistänyt näistä mitään ja verkot on kiinni. Oma veikkaus on että joka softassa on päivityspäällä automaattisesti ja aina. Joten ne yrittää ottaa yhteyttä vaikka verkkoa ei olisi. Nyt kun vilkaisin niin päällä on maps,setup guide, Media server ja music. Päällä kuin taikaiskusta ja ilman että mikään on edes työpöydillä. Ja tämä tuo akun kestoon joskus paljonkin vaihtelua. Joskus on kulutus on ollut yön aikana (about 7h) 12-15%, kun useimmiten menee hyvin alle 10%. Nyt on tosin tullut vähän tasaisuutta kun olen hommannut sen Task killerin. Mutta vähän on silti alkanut houkuttamaan puhelimen uudelleen asennus kokonaan jollain eri Android softalla, että Sonyn omat roskat jää pois. Takuuhan siinä menee, joten se olisi se oikea haitta, mutta akku kestäisi varmasti pidempään...

Tuo on Rockyn vinkki kyllä voisi auttaa taisi tässäkin olla aluksi heikkompi akkukulutus aluksi. Mutta kun olin sen kerran ladannut ja sitten kuluttanut aivan tyhjiin akku en kestäny paremmin. Oli muuten eukon perusnokialaisessakin sama juttu. Voisiko nykyakuissa olla tälläinen "täyteen-tyhjäksi-täyteen" lämpiäminen tai vastaava...kuulostaa oudolta mutta eihän se yllätys olisi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #239 : 21.05.2011 10:30 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Voisiko nykyakuissa olla tälläinen "täyteen-tyhjäksi-täyteen" lämpiäminen tai vastaava...kuulostaa oudolta mutta eihän se yllätys olisi.
Monet ns. älykkäät lithiumakut kalibroituu kun ne tyhjenee siihen pisteeseen, että laite sammuu ja kun akku tämän jälkeen ladataan täyteen. Kalibrointi tarkoittaa sitä, että akku osaa ilmoittaa laitteelle tarkemmin kuinka paljon siinä on vielä virtaa jäljellä. Yleensä suositellaan, että akku kannattaa kalibroida noin joka 30. lataussykli. 1 lataussykli = 100%:n verran lataamista, esim: 20% -> 80% + 50% -> 90% = 100%.

Ja normaalistihan noita lithiumakkuja ei kannata turhanpäiten antaa mennä liian tyhjäksi, koska se lyhentää niiden elinikää. Minun suositus on, että viimeistään siinä vaiheessa kun laite herjaa akusta, on hyvä aika ladata akku. Toisaalta lithiumakun täytenä pitäminen lyhentää sen elinikää myös, eli sitäkään ei kannata turhanpäiten harrastaa.


E: Tässä hyvä sivu lithiumakuista.

Tuon sivun toinen taulukko on aika oleellisen tärkeä. Jos akku tyhjenee vain 10% latausten välissä, se kestää 4700 lataussykliä. Jos se sen sijaan tyhjenee 100% latausten välissä, se kestää 500 lataussykliä. Eli esim. Heinzin harrastama "venyttäminen" vain lyhentää akun elinikää. Parempi ladata useammin kuin harvemmin.


« Viimeksi muokattu: 21.05.2011 11:15 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines