Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
 91 
 : 10.01.2024 04:45 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Omenarosvo
[...]En oikein edes tiedä miksi, mutta Gears sarja on niitä harvoja räiskintäpelejä joista oikeasti pidän. Jotenkin siitä on vain saatu niin tyydyttävää. Näissä on minulle jotain samaa kuin Nintendon peleissä, että pelkkä pelaaminen on vain hienoa. [...]
Gears oli (ja on) kyllä minunkin suosikkeja sen ajan peleistä. Ykkönen ja kakkonen jäivät eniten mieleen ja molemmat tuli tahkottua co-oppina vaikeimmalla tasolla läpi pariin kertaan. Tykkäsin kun niissä oli paikoin aika pitkiä ja ankaria encountereita joissa pääsi kunnolla fiilikseen mukaan. Oma muistikuvani on että Gears 3:n kohdalla taistelut muuttuivat bite size -kokoisiksi murusiksi, siis ne olivat vähän liian lyhyitä ja loppuivat aina kun alkoi päästä kunnolla fiilikseen.

Gears Judgment jäi kesken, samoin Gears 4. Sen jälkeen en ole seuraillut asiaa. Ehkä voisi yrittää uudelleen jos sopiva tilaisuus tulee  :)

 92 
 : 07.01.2024 07:06 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Koko vuosi on oltu itsekin joulukuun alussa alkaneessa flunssassa, varmaan 6 viikkoa jatkunut yskä. Ei kumminkaan kuumetta tai mitään heikkoa oloa, ei vaan lähde kuiva yskä irti. Sama tauti melkein kaikilla kenet tunnen. Varmaan joku uusi meme -variantti lepakkotaudista. Vittumainen tauti siinä mielessä, että saikulla et voi olla, koska et ole oikeasti kipeä, etänä et voi olla koska suuri korporaatio vaatii konttorityötä ja jos taas konttorilla olet niin jengi katsoo kieroon kun yskit. Damned if you do and damned if you don't.

Muuten viime vuosi oli ihan ok. Pelattua tuli about 800h, mikä on omalla mittarilla ihan vitusti. Musiikkia kuuntelin noin 80 000 minuuttia (2921 eri artistia Spotifyn mukaan). Kirjoja luin vaivaiset 10 kpl (varmaan all time low, tähän saa antaa suosituksia). Matkusteltua tuli NHL -matkalla Ruotsissa, Espanjassa vähän viiniä, vuoriajelua Andorrassa ja Ranskassa etanat aamupalaksi. Suosittelen road trippiä autolla Espanja - Andorra - Ranska, näkee paljon hyvin edullisesti. Festareilla tuli vietettyä 10 päivää kesästä, mikä taitaa olla ATH lukema. Jotenkin ykänä on alkanut nuo maistua, junnuna en käynyt ikinä.  Ville Valon keikka Tuskassa nousee ehkä ylitse muiden, eka kerta itselle ja kaiken sen "HIM on paska livenä" -lässytyksen jälkeen oli positiivinen ylläri. Salkku nousi pohjamudista miltei tuplat, mutta kaukana ollaan vielä ATH lukemista. En ole jaksanut tuottolukemia ihan liikaa tuiotella, tärkeämpää on hioa prosessia, lopputulos on kyllä hyvä kunhan tekee oikeita asioita joka päivä. Vedonlyönti jatkoi sukellusta ja sillä summalla olisi voinut jonkun pikkuauton ostaa. Paskoja betsejä ja liikaa riskiä.

Vuosi 2024 on alkanut ihan hyvin. Vedot osuu, maa ei järise, Foodora Prolla saa -50% Hesburgerin menusta, joten ruokaa ei tarvitse tehdä. Edullisen määräaikaisen sähkösopimuksen myötä voi lämmittää kämppää vaikka sähköuunilla ja -18c pakkanen pitää kadut ja kaupungin puhtaana.





 




 93 
 : 02.01.2024 15:38 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Jep vuosi vaihtui. Ensimmäisenä päivänä kunnon maanjäristys ja nyt toisena päivänä Airbus törmäsi toiseen koneeseen Vaikuttaa mielenkiintoiselta vuodelta.

 94 
 : 01.01.2024 10:01 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Se on vuosi vaihtunut taas. Päälimmäisenä asiana viime vuodesta on mielessä väsymys. Eikä fiilistä auta se että viimeinen vajaa viikko on oltu influenssassa ja sen jälkiväsymyksessä. Ei tarvi kuin hakea klapillinen puita liiteristä, niin tuntuu että pitää istua. Ja päälle vielä kakarat yskii ympäri vuorokauden ja kuumeilee. Sanalla sanoen loppu loma meni "vituiksi". Pelaaminenkin jäi nolliin, koska ei vaan jaksanut iltaisin, vaikka Mario Wonder oli välipäiviä varten hommattu. Mutta, sentään joulu saatiin olla terveenä, eli ei koko loma ihan "vituiksi" mennyt. Joulun aika ei vaan nykyään tunnu kummoiselta lomalta.

Pelien osaltahan vuosi tuntui olevan laadukas. Vaikka itsellä jäi luonnollsesti suurin osa pelaamatta. Mutta sentään FFXVI tuli käsiteltyä, samoin MPRemastered, Gears5 ja Wonderkin korkattua, vaikka suurempi pelaaminen jäikin vähiin. Käytännössä siis tuli pelattua vajaa kourallinen pelejä. Useampi tietty korkattua enkä muista millään mitä pelasin alkuvuoden :lol: Olikohan Bayonetta 3 vielä tulilla silloin...
Vuosi 2024 tuntuu olevan vielä kiireisempi, kun sai uutta PC rautaa juuri, niin sieltä tulee backlogia vielä lisää. FFVII Rebirth tulee myös vajaan 3kk päästä. Ja loppu vuonna olisi suurella todennäköisyydellä PS5 Pro ja Switch 2. Mutta tärkeintähän on että on pelattavaa ;D

Osakesijoitukset meni Nordnetin laskelmien mukaan ihan hyvin: n. +37%. Päälle vielä ARM joka myös kääntyi plussalle loppu vuodesta. Käytännössä tuli "pelailtua" paljon Remedyn ja OmaSP:n osakkeilla ja lisäksi osui muutama muu aika hyvin ajoitettu myynti. Ironisesti Remedy ottaa eniten päään, koska myin sitä syksyllä vähän turhan aikaisin. Voitto olisi voinut olla jopa parempikin. Mutta niin hyvin tuli muuten joitettua vuoden aikana myyntejä ja ostoja Remedyn osalta, että en nyt kovin pettynyt ole kokonaisuudesta.
Suurin ärsytys on AMD. Tiesin että se nousee, tiesin että sitä olisi pitänyt ostaa kun hinta laski 90$ tuntumaan, mutta sillä hetkellä ei vain ollut käteistä tilillä. Ja nyt osake on 147$ -_- En panikoinut tämän kanssa kun ajattelin että ennen CESiä ei suuria tapahdu. Muistaakseni AMD:llä oli silloin (tai joskus alkuvuodensta) tarkoitus julkistaa teköaly kamaa. Mutta osake nousikin tyhjästä ja nyt AMD:n P/E huitelee 1400 yläpuolella. Eli kasvua on leivottu jo niin pirusti sisään, että oston paikka taisi mennä jo.

Vuonna 2024 voisi (yrittää) nukkua enemmän. Tosin mitä maailman tilannetta seuraa, se ei välttämättä unia paranna. Trump, Venäjä, Kiina, Taiwan, taantuman suunta, rautaa rajalle, jne. Kaikkien perään voi laittaa kysymysmerkin ja jos kaikki menee vinoon, maailma voi olla 2025 aika erilainen paikka...

EDIT: Ja viime vuoden suurin mysteeri on edelleen mysteeri. Mihin Epi hävisi? Mä veikkaan, että Epli luki sen hesarin jutun tyypistä joka ei käyttäny digitaalisia laitteita ollenkaan ja sai siitä inspiraation. Epi kun on aina menny ääripäihin suhteellisen pienellä kynnyksellä :lol:

 95 
 : 19.12.2023 15:36 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Pitipä ostaa Baldur's Gate 3 kun oli niin halvalla. 13e maksoi NIGERIA koodi :D

Vähän piti taistella, että sai lunastettua koodin, mutta onnistu lopulta. Joutui tekemään erikseen Nigerialaisen Xbox-tilin ja aktivoimaan sillä.

 96 
 : 14.12.2023 12:37 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Gears5 oli ensimmäinen mikä meni uudella PC raudalla läpi. En oikein edes tiedä miksi, mutta Gears sarja on niitä harvoja räiskintäpelejä joista oikeasti pidän. Jotenkin siitä on vain saatu niin tyydyttävää. Näissä on minulle jotain samaa kuin Nintendon peleissä, että pelkkä pelaaminen on vain hienoa. Muut on vain täytettä ympärillä. Myönnän että suojasta suojaan liikkumisessa on joskus vähän sanomista, kun tuntuu että hahmo aina joskus käyttäytyy vähän erilailla kuin kuvitteli. Mutta lopulta nämäkään ei varsinaisesti häiritse. Haulikolla tai vastaavalla toisen räiskiminen kirjaimellisesti palasiksi on tyydyttävää silti.
Toinen satunnainen asia oli että vihut jäi joskus jumiin johonkin nurkkaan ja niitä piti lähteä äänen perusteella metsästämään. Ei näitä nyt montaa kertaa sattunut mutta muutama.

Tarinassakin on jotain seurattavaa vaikka myönnänkin että ehdin aina tippumaan ennen kun aloitan seuraavaa. Pitäisi aina käydä joku recap läpi ennen kun alottaa seuraavan, mutta ei sitä yleensä malta. Mutta näitä pelaa mielellään vaikka juonen tietääkin vain "vähän sinne päin". Eli ei nyt ihan ole kyydistä tiputtu.

Gears pelit myös kestää yleensä aika hyvin aikaa visuaalisesti. Tämäkin tullut 4 vuotta sitten, mutta eipä siellä suuremmin kohtia tullut jotka olisi silmiä kirvellyt. Toimii edelleen. Ainoa mistä meinasi tulla päänvaivaa oli screentearing. En tiedä miksi, mutta G-sync ei toiminut tässä ollenkaan. Sain sen vasta pois kun lukitsin näytön 100Hz ja pelin 60Hz lukemille. En tiedä vaihteliko pelin FR niin tiuhaan että G-Sync ei tähän sopeutunut. Tämänkin sai pienen ensi taistelun jälkeen toimiaan ok ja telkusta kaikki toimi ok.

Mutta, hienoja pelejä. Voisivat tuoda Gears6:n jo ensi vuonna, mutta taitaa mennä 2025...

Olisko seuraavaksi Control vai Cyberpunk... vai pistäisikö jouluksi tulille Tears of the Kingdomin kun silloin ei PC:n ääressä ole käyttännössä ollenkaan.

 97 
 : 12.12.2023 23:37 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Ei olis kannattanut bannata booth girlejä.

 98 
 : 12.12.2023 19:54 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Fraeon
E3 on virallisesti kuollut.

Tervemenoa.

 99 
 : 11.12.2023 23:43 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
https://www.resetera.com/threads/hideo-kojima-appears-to-have-snuck-a-silent-hill-message-into-his-od-trailer.794358/

Mitäpä, jos OD onkin se peli, mitä Silent Hillsistä piti tulla? Ilman lisenssiä, luonnollisesti.

https://youtu.be/oNMseVbyc3g?feature=shared

Silent Hillsin konseptitraileri yhdeksän vuoden takaa on syöpynyt mieleeni. Toivottavasti sieltä tulisi jotain vastaavaa, eikä mitään perinteistä Kojima-sekoilua.

 100 
 : 10.12.2023 13:28 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Unohtuikin, että olihan siellä Game Awardseissa yksi kova juttu. Segan traileri: Crazy Taxi, Shinobi, Golden Axe, Jet Set Radio ja Streets of Rage.

Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines