Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Tribute to Marko Kemppainen
Päätin käyttää hyväkseni My Filesia ja My Blogia. Nyt on esillä kaikki avatarini. Ja en laske niitä vanhoja (Jazz-avatarit, Scorpion..) avatareiksini, sillä olympiamitalisti Marko Kemppainen on nyt avatarini ja tulee täällä aina olemaan. Minulla on sentään tyyliä, jota esimerkiksi Rinturilla ei ole. Tähän väliin on mainittava, että on aivan typerä ominaisuus tämä, että kuvia ei pysty pistämään riviin.




Ensimmäinen Marko-avatar oli perus. Törmäsin kuvaan FutisForum2:n kuvaosiossa ja hieman huvitti Marko. Kyseinen avatar on niin sanottu yleisavatar, jonka tulen aina ottamaan, jos en muuta keksi. Toinen Marko-avatar oli mielestäni melko taiteellinen. Erään irc-gallerian käyttäjän kullinvarret toi avatariin oman mausteensa. Suunnittelu ja sommittelu vei aikansa. Laskeskelin, että siihen meni n. 3 viikkoa.

Kolmas avatar oli Metal Gear (Marko) Kemppainen, joka oli ottanut vaikutteita Metal Gear Solidin codec-keskusteluista. Velhoilin paintilla ja mielestäni avatarista tuli hieno. MGS-aiheisen avatarin tein sen takia, koska olen muotitietoinen ja silloin MGS-avatarit olivat in. Toisaalta MGS-avatarit ovat aina in.

Uusin avatar on jälleen näitä in-juttuja, jonka tein, koska muillakin oli pätmän-avatareita. Tämän tekeminen vei paljon aikaa. Taisin tätä tehdä viitisen viikkoa ja mielestäni tulos on hyvin onnistunut. Saa nähdä mikä seuraavaksi tulee muotiin.  :)

Tähän loppuun haluaisin sanoa vielä, että en vielä tiedä mihin suuntaan alan blogiani viemään. Yritän hakea omaa tyyliä.
4 kommenttia
Taist0 04.08.2008 23:36
En vieläkään voi uskoa ettei Marko Kemppainen päässyt olympialaisiin.
Ephram 04.08.2008 17:59
Vei 5 viikkoa tehdä ja renderöinnissä käytettiin 10 000 euron täyteen tehoihin nostettuja PowerMaceja.  ;D
KOSHIRRO 04.08.2008 17:42
Vaikea uskoa mitä Paintillä voi saada aikaan.
Fyysinen Preesens 04.08.2008 13:27
Ainii, en vieläkään voi uskoa, että tein blogimerkinnän.